Ugrás a fő tartalomra

Jessy & Miguel megnyitotta az esküvő szezont.

Egerben jártunk hétvégén egy nem mindennapi esküvőn. Jessy & Miguel (portugál).


Jessy-t (Juditot) már régebb óta ismerem, még mikor Egerbe jártam suliba, párszor buliztunk vele. Még tavaly nyáron Instragamon keresztül keresett meg, és kért, fel, hogy 2016. február 20-án fotózzam le az esküvőjüket Egerben.

Eger mindig is a legszebb hely számomra, mert itt  tanultam a fotózás, videózás alapjait, itt szereztem sok barátot. Számomra egy csodás hely ahova, mindig „hazamegyek”, és nem utolsó sorban, Eger a borok hazája is. :D

Nos, Szombat hajnalban indultunk is Egerbe, Gyulavári Máté volt a videós az ajánlásomra,  így együtt indultunk. A Brigitte szalonban reggel 8:00-kor találkoztunk Jessyvel és a családjával, ahol már javában készültek az esküvői frizurák és a sminkek. Egyébként sokan nem tudják, hogy az az esküvői fotó tematika, amit követek, már reggel elkezdődik. Ott vagyok velük, dokumentálom az egész napot, és ennek egy egyik legfontosabb része a reggeli készülődés. 

Jessy kapott egy csodás frizurát, és egy csodás sminket, majd otthon náluk volt a öltöztetés, ahol már csodás menyasszonnyá alakult. Mi pedig mentünk tovább Miguelékhez, a Szent István Hotelbe, ahol a ceremónia és a lagzi is volt.

14:00-kor megjött limuzin, a drón a levegőbe repült és hét csodás koszorúslány után kiszállt Jessy is. Ritka polgári esküvőnek lehettem részese, mert Miguel csak az anyakönyvvezető előtt pillantotta meg először élete párját. A násznép fele portugál a másik pedig magyar volt.


Ceremónia és a nagy csoportkép után elindultunk fotózkodni limuzinnal a noszvalyi
meseszép De la Motta kastélyba.. A koszorúslányokkal karöltve igazi magazin képeket csináltunk, ezeket majd láthatjátok Facebookon. 


Havassy Viktória (undercontrol.hu) és csapata segített az esküvő szervezésében. Viki azt mondta, hogy ő nem esküvőszervező, ez csak egy nagy szerelem, amit imád. Ami látszott is rajta, illetve rajtuk, hiszen végig a kezükben tartottak mindent.

Visszaérkezésünk után ajándékátadás, csoportképek és a nyitótánc következett. Tudni kell, hogy Miguel nem szeret táncolni, sok hibával táncoltak, de ahogy rájuk nézett az ember, olyan ragyogást és mosolygást látott, ami fontosabb, mint maga a tánc.

A vacsorát mindig mindenki nagyon várja, mi szolgáltatók is. :) Tortilla volt az előétel és utána a klasszikus húsleves mellé gazpachót szolgáltak fel, ami isteni volt. Majd sültek és sütemény. A Szent István Hotel személyzetére nem hiszem, hogy valakinek is panasza lenne, maximálisan odatették magukat, és mind emellett jófej srácok, mindig hoztak kávét! :D :D 


Egész éjjel a DJ mellett élő roma zene szólt, de nem akármilyen. Mátéval, a videóssal jó pár lgziban voltunk már, de ezek a srácok kiemelkedően olyan minőséggel zenéltek,
hogy az valami hihetetlen. Ez az egész olyan hangulatot adott a lagzinak, ami felejthetetlen. Jessy nagyapja anno a Rajko zenekarban játszott. Éjjel leült egy hegedűvel, a roma zenészekkel és olyat játszottak, hogy a levegő is megállt egy pillanatra, majd hatalmas buli vette kezdetét, ami úgy lehet még most is tart. Két teljesen különböző ország emberei buliztak itt, de észrevehetetlen volt, mindenki csapatott. :D

Vacsora után szoktunk slideshow-t készíteni. Most kicsit későbbre tettük, mert folyamatosan ment a buli, nem akartuk félbeszakítani. Majd hajnal kettőkor egy érzelmesebb vetítéssel köszöntünk el a násznéptől.


Egy olyan esküvővel, lagzival kezdtük meg a szezont, ami nem csak egy esemény volt, érzelmes barátok, rokonok, reggelig tartó mulatozás. Szerintem mindenki ilyen lagzira vágyik. Mindenki odatette magát, hogy ez legyen Jessy és Miguel legszebb napja. Sok kicsi, de annál fontosabb pillanat miatt lesz ez a nap számunkra is szép emlék.


Köszönjük, hogy mi örökíthettük meg a nagy napot, és sok boldogságot nektek Portugáliában.
Üdv.
Józsa Tamás Stúdió csapata:
Máté, a videós és Tomi, a droidos. Ja nem ő a drónos volt! :D 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tabló szezon feketén-fehéren.

Tabló szezon feketén-fehéren. Azaz éjszakákon át éjszakáig meló. 🙈 Az éjjel soha nem érhet véget... Ismét itt vagyunk a blogomon, egy elég kényes témához értem, sokat gondolkoztam, hogy megírjam-e a tapasztalataimat, vagy nem? De megírom. 3-4 éve kerültem a tablókészítés  körforgásába a Jászságban és Pest megyében. Igazából nem  is nagyon terveztem ezt, az iskolák kerestek fel.    "TOMI DE MI TÉGED AKARUNK." Így hát belevágtam, a téma kényes, ezen a környéken sok "régi" fotós, aki 10-20 éve csinálja az iskolákat. De  érkezett az új vonal, egy újabb generáció, akik másképp látnak. Kezdjük az elején. Középiskolák. Van egy csapatunk, szalagavatókat "gyártunk" több iskolába is ... Innen már vezetjük is át a tabló fotózásra az iskolákat, mert így szerződünk le mindenkivel.  Személy szerint én középiskolai szinten csak és kizárólag Jászberényt vittem idén. A Lehel Vezér Gimi volt az első akik leszerződtetek még tavaly nyár

Leheles szalagavató - SHOWTIME indul

Szombaton rendezte meg a Lehel Vezér Gimnázium a Szalagavató bálját. A szalagavató előtt jártam a próbákra, készültek fotók-videók, nagyon jó hangulatban teltek a táncok. ->>   Próbák képei  Pénteken a főpróbán már berendeztük az egyedi műtermet, majd pár fotót és videót csináltunk az aznapról. Próbáltam olyan műtermi hátteret, ami tényleg egyedi és tuti nincs más sulinak. Nos, a csapatommal kitaláltuk, legyen az iskola épülete :) Tudom, hogy van akinek ez nem tetszik, de van akinek igen, nem lehet mindenkinek megfelelni, ezzel tisztában vagyok. A drónmester Fehér Tomi felszállt pénteken, minden táncról készült videófelvétel, a felszállást követően eléggé "megzavartuk" a próbát úgy, hogy teljesen elvette a figyelmet a táncról Mindenki a drónt nézte és fotózta, még a táncoló párok is felfelé néztek, így arra a döntésre jutottunk még péntek éjjel, hogy nem vetjük be szombaton, hisz ez a nap diákokról szól , nem rólunk. A drónos felvételek az elkészített filmbe